Bedrijven

Jouw bedrijf ondervindt – zeker in deze rare tijd – veel last door Corona. Door thuis te moeten zitten, de beperkte mogelijkheden, dat er helaas ook veel verliezen te betreuren zijn. En behalve dat er veel werknemers herstellende zijn van Corona, zijn er ook een zeer groot aantal fysiek en mentaal gesloopt.

Vang je personeel op! Maak het je nieuwe missie! Jij als bedrijf kan nu op dit moment samen met mij als (sport/stoel-) masseur – beweegcoach hier een helpende hand bieden.

Welke voordelen levert het op?

Stoelmassage op de werkvloer aangevuld met medical taping, blessure preventie en bewegingsadviezen, zet je in op duurzaamheid van je eigen personeel. Personeel ervaart direct al het effect. Er ontstaat een hoger productiviteit door toename van het werkplezier. Signalen van stress en vermoeidheid worden op tijd herkent en behandelt.

Door het beweegprogramma te volgen kun je ook zorgen voor een gezondere leefstijl. Het voorkomt en herstelt welvaartziekten als diabetes type 2, hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten en meer. Prestaties zullen sterk toenemen. Werknemers voelen zich betrokken, meer verbonden en stellen de waardering zeer op prijs. Het ziekteverzuim neemt af. Wie wil dat nu niet?

Extra informatie

De regels rondom Corona worden strikt opgevolgd. Gelukkig mogen we al veel meer. In overleg kan ik een beweegprogramma aanbieden op locatie van het bedrijf, of bij de mensen thuis binnen een redelijke afstand.

Mensen hebben NU hulp nodig. Massage, bewegen en ontspanning werkt. Ga de strijd tegen Corona en nieuwe aankomende virussen aan. Zorg voor je personeel en het personeel zorgt voor jou. Duurzaam ondernemen maakt jou, je personeel en je bedrijf Inner-Fit!

Belasting voordeel

Het ministerie van Volksgezondheid stimuleert bedrijven om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. De kosten van mijn behandelingen zijn volledig op te voeren als bedrijfskosten.

Ben je nieuwsgierig? Wil je meer weten? Blader eens door mijn website, of neem direct contact op om samen in overleg te gaan. Natuurlijk kun je hier ook direct een offerte aanvragen.

Onderstaande pagina’s zijn ook zeer de moeite waard!