Behandelingen

Inner-Fit ruglogo DSC_2062

De sporttherapeut beoordeeld de onderlinge samenhang van het hele lichaam. Met name spier- en bindweefsels worden in combinatie met de beweeglijkheid beoordeeld. De behandelingen richt zich op het wegnemen van klachten en/of het verbeteren van je prestaties.

Wat kun je doen om je leefstijl te verbeteren? Sportmassage speelt een belangrijke rol in het onderhoud van je lichaam. Je lichaam staat altijd aan. Door het met regelmaat te laten masseren, activeer je o.a. je stofwisseling. Hiermee versterk je je immuunsysteem, het zet je zelf herstellend vermogen aan, waardoor je weinig tot geen fysieke en mentale klachten zult ervaren. En dit heeft tot gevolg dat je beter gaat presteren. Thuis, op je werk, of tijdens het sporten. Wie wil dat nu niet?

Welke rol speelt stress bijvoorbeeld?

Vooral nu in deze vreemde tijd speelt stress een hele grote rol. Dat heeft effect op jouw totale welbevinden en het hebben van lichamelijke en geestelijke klachten. Door vervaging van de grens tussen werk en privé, het nergens naar toe kunnen, geen contact met elkaar, alles dicht en zeer beperkte mogelijkheden, etc. neemt het stress niveau al heel snel toe. Stress beïnvloed zelfs je hersenen. Zie ook mijn blog “Hoe stress uw hersenen beïnvloeden

Waarom leefstijl verbeteren?

Om stress tegen te gaan is een gezonde leefstijl zeer belangrijk in strijd tegen o.a. het Corona virus. Het versterkt niet alleen het algeheel immuunsysteem, maar vergroot ook ons gevoel van welbevinden.

Cijfers geven aan dat door de lockdown – veel thuis zitten, we veel minder zijn gaan bewegen en ongezonder op onze voeding zijn gaan letten. En dan te bedenken dat er na twee weken al verminderde afweer kan ontstaan. Daarnaast heeft de hele situatie ook nog eens een zeer negatief effect op ons gevoel van welbevinden, en is er een flinke aanslag gepleegd op onze mentale batterij met alle gevolgen van dien.

Hoe kun je je leefstijl verbeteren?

Samen met Tamara Spitters van Spitters Coaching in Veldhoven, bieden we jou een programma aan waarin je in 12 weken naar een gezondere leefstijl groeit. We laten jou minimaal 3x per week trainen, je krijgt huiswerk mee, en je kunt meedoen aan een speciaal BenFit voedingsprogramma. Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je leefstijl te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Via het BenFit programma krijg je wekelijkse recepten mee, inclusief boodschappenlijst precies op jouw doel afgestemd. En vul je dit aan door je regelmatig te laten masseren, kun je zeer snel vorderingen zien.

Neem vandaag nog contact met mij op en we werken direct aan jouw Inner-Fit gevoel of maak hier direct een afspraak!

Op onderstaande pagina’s verwijs ik je naar de overige behandelingen die ook zeer de moeite waard zijn om te lezen en te ervaren. Ik hoop je graag eens snel te mogen zien.