Beweegprogramma voor personeel.

Beweegprogramma Inner-Fit

Een betere leefstijl voor jouw personeel?

In een fris en vitaal bedrijf hebben medewerkers alle energie om elke dag vol enthousiasme aan het werk te gaan. Uit onderzoek van TNO samen met NOC*NSF blijkt dat bij gezonde werknemers de productiviteit en het werkvermogen toeneemt met een gemiddelde van 12,5%.

Door in een teamverband lessen te volgen, voelen de werknemers zich onderling meer verbonden en betrokken bij de organisatie. Meer bewegen, even van je werkplek, verbetert het denkwerk en creativiteit. Lichamelijke ongemakken als stijfheid, vermoeidheid, opkomende blessures zullen worden losgemaakt. Dit zie je dan ook terug in verbeterde prestaties. 

Beweeg!

Conditie verbetert, kracht neemt toe, en men krijgt meer energie en een heerlijk gevoel van welbevinden. Welvaartsziekten als diabetes type 2 is omkeerbaar. Men ontwikkelt soepelere gewrichten, een betere spijsvertering en verbeterde cognitieve functies. Daarnaast verlaagt het de kans op hart-, vaatziekten, verbetert de bloeddruk en nog veel meer. In de kolom naast deze pagina vind je nog meer positieve effecten als je meer en regelmatig gaat bewegen.

Om stress tegen te gaan helpt het vooral om in de buitenlucht te gaan sporten en te bewegen. Ook ontspanning zoeken door middel van yoga, meditatie of ademhalingsoefeningen heeft een wetenschappelijk bewezen effect.

En laat nu vooral de combinatie van kracht, duursport en ontspanning het beste in jou naar boven halen. In enkele weken voelt men zich lichamelijk en geestelijk al een stuk fitter.

  • Krachttraining: zorgt o.a. voor behoud en groei van de spieren. Het zo geheten intramusculaire vet (vet wat om de organen zit) verbrandt en spiervezels worden opgebouwd.
  • Duurtraining: zorgt voor de opbouw van je uithoudingsvermogen op. Je krijgt een betere conditie. Zuurstof wordt beter opgenomen, wat weer nodig is voor de verbranding en herstel van weefsels.
  • Ontspanningsoefeningen: Meditatie, yoga- en ademhalingsoefeningen zorgen voor het ontspannen van je ademhalingsspieren, herstelt je lichaam van een training en versterkt je mentale stresslevel.
  • Massage: werkt preventief en zorgt voor het onderhoud van lichaam en geest en versterkt je immuunsysteem

Wacht niet langer, maak van een actieve leefstijl een absolute prioriteit en laat je personeel het Inner-Fit gevoel ervaren. Neem contact met mij op en we gaan samen direct aan de slag, of vraag direct een offerte aan. In overleg kan ik een beweegprogramma aanbieden op locatie van het bedrijf, of binnen een redelijke afstand bij de mensen thuis.

Onderstaande pagina’s zijn ook zeer de moeite waard!