Massage voor de onderarm en hand.

Zeker in deze moeilijke Corona tijd, is het fijn om even ontspanning te zoeken. Echt een cadeautje voor jezelf. Voel het heerlijke ontspannende effect van de massage die je heel gemakkelijk aan jezelf kunt geven. Door de aanraking maakt jouw lichaam hormonen aan die direct een positief effect heeft op jouw welbevinden. Scrol voor het filmpje naar beneden. Geniet en ervaar!

Bij deze massage kun je een olie gebruiken evt. gemengd met een heerlijke geur. Meest geschikte olie zijn, amandel olie of jojoba olie. Heb je die niet in huis? gewone olie als zonnebloemolie of olijfolie kan ook. Gebruik een kleine hoeveelheid. Natuurlijk kun je ook een andere soort gebruiken die jij op dat moment gewoon lekker vindt ruiken. Zorg ook voor een handdoek, een kussen, en verwijder even je sieraden.

Wil je een sportmassage, of een ontspanningsmassage? Neem dan contact met mij op, of maak hier direct een afspraak. Ik help je graag!

Op onderstaande pagina’s verwijs ik je naar de overige behandelingen die ook zeer de moeite waard zijn om te lezen en te ervaren. Ik hoop je graag eens snel te mogen zien.