Over mij

Hallo, ik ben Vera Wevers en woon sinds januari 2017 met mijn kinderen in Geldrop. Gedurende mijn loopbaan als productontwikkelaar, inkoper en kwaliteitsmanager, heb ik mij altijd bezig gehouden met sporten, lesgeven en blessurepreventies. 13 jaar lang heb ik allround aerobic lessen gegeven en diverse opleidingen gevolgd in de wereld van de sportmassage. Het menselijk lichaam zit fantastisch in elkaar en het intrigeert mij enorm. Daar wilde ik heel graag iets mee doen. Vanaf januari 2019 heb ik het roer omgegooid en ben ik volledig mijn praktijk als sporttherapeut, (sport-) masseur, beweegcoach begonnen. Intussen blijf ik zelf ook heel graag veel bewegen. Ik houd vooral van krachttraining, duurloop, stretching, yoga en wandelen met mijn hond.

Bij en nascholing vind ik erg belangrijk. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook werk ik graag samen met andere ondernemers in deze branche. Zo kunnen we gebruik maken van ieders expertise.

Onderhoud van het lichaam is erg belangrijk. Ik vind het fantastisch mensen te helpen en enthousiast te maken over het effect van bewegen en vooral meer te bewegen. Daarnaast is onderhoud voor je lichaam ook heel belangrijk om je lijf soepel en sterk te houden. Dat doe ik door middel van sport-, stoel-, ontspanningsmassage, door het aanleggen van medical taping, en zo nodig bewegingsadviezen te geven vanuit de sportwereld of blessurepreventie.

Ik ontvang je graag binnenkort in mijn praktijk, zodat ik je het Inner-Fit gevoel kan geven. Heb je mogelijk nog vragen, neem gerust contact op, of maak hier direct een afspraak.