Particulier

Op deze pagina vind je kort samengevat welke behandelingen ik onder andere geef. Door op de tekst in de foto te klikken of op de onderstreepte tekst, kom je direct op de juiste pagina terecht. Weet je al precies wat je wilt en wil je een afspraak maken dan kun je hier direct online boeken.

Vanaf 15 juli 2021 kun je ook sportmassage boeken in locatie Cheiron Medisch Centrum Waalre. Zorg dat je bij het boeken de juiste locatie aangeeft en het goed in je agenda noteert. Daarnaast start ik binnenkort daar ook met Easy Flow Yoga op Woensdagavond. Voor meer informatie kijk elders op mijn website. Ik zie je gauw.

(Sport)-massage zorgt ervoor dat je door middel van professionele en effectieve massagetechnieken gezond en fysiek in balans komt en blijft. Door goed te luisteren en in afstemming met de cliënt, worden verschillende massagetechnieken individueel of gecombineerd gebruikt. Voor goede en volledige aandacht adviseer ik een tijdsduur van minimaal 50 minuten.

Medical taping is een extra ondersteuning als aanvulling op de behandeling. Daarnaast geef ik advies op basis van blessurepreventie. Kijk op betreffende pagina voor meer uitleg over medical taping.

Massage voor de onderarm. Zeker in deze moeilijke Corona tijd, is het fijn om even ontspanning te zoeken. Echt een cadeautje voor jezelf. Voel het heerlijke ontspannende effect van de massage die je heel gemakkelijk aan jezelf kunt geven. Door de aanraking maakt jouw lichaam hormonen aan die direct een positief effect heeft op jouw welbevinden. Klik op de titel of de tekst in de foto om naar de pagina te gaan. Geniet en ervaar!

Easy Flow Yoga. Door middel van een zachte bewegende flow ga je telkens soepel van de ene houding naar de andere. Dankzij de rustige benadering is deze vorm van yoga ideaal als je chronische klachten hebt, herstellende bent van een burn-out, of omdat yoga gewoon heel fijn is.

Extra informatie

De regels rondom Corona worden strikt opgevolgd. Bij de massage behandelingen vraag ik de bezoekers een handdoek mee te nemen om op te liggen, en een mondkapje te dragen. Bij de beweegtrainingen mag ik op dit moment maximaal 2 personen tegelijk les geven. Personen tot 27 jaar mogen in groepen. De trainingen kunnen op de afgesproken locaties bij jou in de buurt gegeven worden binnen een redelijke afstand.

Voor de exacte informatie omtrent de Corona regels kun je op de link in de foto klikken. Ben je nieuwsgierig naar de reviews? Klik dan op de foto daarnaast. Er staan echt hele leuke reacties in.

Mensen hebben NU hulp nodig. Massage, bewegen en ontspanning werkt. Ga de strijd tegen Corona en nieuwe aankomende virussen aan. Zorg voor jezelf, verander je leefstijl en krijg het Inner-Fit gevoel!