Reviews

Paul

Een absolute aanrader. Wanneer je regelmatig of veel sport merk je toch vaak dat de spanning in je spieren blijft toenemen. De deskundige sportmassage van Vera nemen deze spanningen weg en maken je spieren weer soepel. Je merkt dat Vera passie heeft voor haar vak wat ook terug te zien is aan de vele certificaten en diploma’s aan de muur. Er hangt een ontspannen sfeer met ruimte voor vragen en duidelijke uitleg. Ik kijk al uit naar mijn volgende afspraak.

Herwin

Ik ben zo iemand die eigenlijk meer zou moeten bewegen maar het werk maakt dat vaak onmogelijk. Als ik dan toch wat vrije tijd heb, ga ik liever iets anders doen dan sporten. Ik ben een fervente doe-het-zélfer. Het contrast tussen aan de ene kant het teveel achter een bureau zitten en hakken, breken, timmeren enz aan de andere kant, kan niet groter zijn. Maar gelukkig kan ik naar Vera. Zij aait me niet zoals vele anderen, maar pakt de spieren stevig aan. En dat is precies wat ik nodig heb. Het kostte me even om zo’n goede therapeute te vinden, maar gelukkig heb ik haar gevonden!

Mijke

Aanrader!! Super fijn dat er iemand naar je hele lichaam kijkt ipv naar daar waar de klachten/pijn zit. Mij heeft Vera enorm geholpen door dit te doen. Door de verschillende punten kundig los te masseren en mee te kijken hoe ik hierin zelf in onderhoud kan voorzien in de tussentijd maakte dit dat ik direct enorm verschil ervaarde in mijn beweging. Bovendien voelt het niet alleen als een zakelijke afspraak maar is het ook gezellig. Ik ben blij dat ik met de hulp van haar weer stappen vooruit maak.

Aad;

Vera is zeer geïnteresseerd in het vak,weet daarom veel van het lichaam. Ze luistert goed naar je klachten, stelt vragen om zo de juiste behandeling te kunnen geven. Ook stelts ze gerichte oefeningen voor ter voorkoming van bepaalde klachten. Na de sportmassage voelden de rug en benen weer veel beter. 

Michael

Vera’s vriendelijke persoonlijkheid stelt je meteen op je gemak.
Door haar vaardigheid weet ze alle vastzittende spieren snel te vinden.
Het uur van de massage vliegt voorbij en ik kijk telkens uit naar onze volgende afspraak. Zeer zeker een aanrader.

Joze

Iedere woensdag ochtend start ik mijn vrije dag met een wandelbootcamp bij Bootcamp De Kempen-Spitters coaching. Met een stevige pas wandelen we door de mooie omgeving van Oerle en onderweg stoppen we 5x voor een set bootcamp oefeningen. Onderweg genieten we van het zonnetje en de mooie landschappen. Na ruim 1 uur zo’n 4,5 m en 454 verbrande calorieën ga ik met een voldaan en gelukkig gevoel naar huis! Bedankt Vera Wevers van Inner-Fit

STOELMASSAGE VOOR BEDRIJVEN REVIEWS…………QUOTE:

Rens

Een aanrader voor iedereen. Het heeft echt even alle spieren losgemaakt en voelde me na de massage weer als herboren. Vastzittende schouders van het achter de laptop zitten waren weer passe.

Comfort

The massage help with the pain at my lower back, my shoulder and my arms. Each time I come it is always a relief for me. I always look forward to the next appointment. Thank you very much Vera.

Sara

Super fijn. Een van de eerste keren dat ik het heb gedaan, omdat mijn spieren goed vast zaten. Ze heeft mij super geholpen en geadviseerd. Vera is professioneel en weet wat ze doet.

Jodie

Erg fijn! Ze gaf meer aandacht aan de punten waar ik last van heb. En ondertussen ook nog een leuk gesprek.

Jan

Effectief, met name nek en schouders. Het is voelbaar verbetert, minder stijf en kan makkelijker bewegen.

Mass

Altijd super. Tijdens de massage voel je dat de pijnlijke punten wegtrekken. Ik loop na een massage altijd goed weg.

Wendela

Super fijn. Altijd last van zeurende schouders, maar na de heerlijke massage dagen verlost.

Gert-Jan

Zeer fijn, ik kan er ook heel goed weer van slapen.

STOELMASSAGE VOOR BEDRIJVEN REVIEWS…………UNQUOTE:

Riccardo:

Vera verstaat haar vak zeer goed. Heb je problemen met vastzittende spieren? Niet twijfelen en maak direct een afspraak met haar. Ze legt goed alles goed uit wat ze doet en zorgt er voor dat je weer een stuk prettiger in je eigen lichaam voelt. Gewoon klasse!

Sonja:

Een super goede massage gehad met een lange werking. Een aanrader voor iedereen.

Josien;

Een sportmassage is niet altijd even fijn, maar wel een super goede APK voor je lichaam. Na de massage bij Vera voelden mijn spieren een stuk soepeler aan! Bij veel sporten echt een aanrader om je spieren te onderhouden met een sportmassage bij Vera. Over een paar weken kom ik zeker terug👍

Eric;

Vera is een sportmasseur met veel feeling en grote kennis van zaken. Ze heeft mij regelmatig met succes behandeld aan verschillende blessures en daarnaast deskundige adviezen gegeven. Vera heeft echt passie voor haar werk en ze weet altijd het juiste advies te geven. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen de weg naar haar praktijk weten te vinden. Ik beveel haar van harte aan.

Godry;

Doordat ik last had van mijn onderrug, was ik op zoek naar een deskundige masseur en kwam voor de eerste behandeling bij Vera terecht. Ze vroeg eerst goed welke klachten ik had en kon daarna mij een doelgerichte en effectieve behandeling geven. Ze verhelpt niet alleen de klacht, maar zoekt ook naar de mogelijke oorzaak en geeft advies en oefeningen mee naar huis. Ik voelde me daarna weer 10 jaar jonger. Dankjewel voor de goede zorgen.

Lydia

Ik kom met regelmaat bij Vera voor een massage. Daarna kan ik er altijd weer een tijdje tegen aan. Ze weet wat ze doet en geeft ook goede tips. Zeker een aanrader!

Monique

Ik had nogal wat spanning opgeslagen in mijn lijf, door de goede massage van Vera voelt het nu al wat beter. Ik kan het iedereen aanraden!

Roy

Vandaag mijn eerste massage gehad bij Vera. Mijn rug zat helemaal vast van mijn onderrug tot in mijn nek. Toen ik weg ging voelde het heel ontspannen ondanks dat ze mij stevig onder handen genomen had. Het was een ontspannen sfeer en zeker aan te raden.

Paul

Hey, Na meerdere bezoeken aan diverse masseurs kwam ik bij Vera die werkzaam was bij de Wedert in Valkenswaard. Ik liep al een tijdje met een vervelende kuit. Na de eerste behandeling van Vera voelde het goed tot het einde van de eerste training, beetje stijf gevoel. Maar we hadden afgesproken verder te behandelen. In de tweede behandeling ben ik flink te grazen genomendoor Vera maar voelde dat het goed was. Ben nu 100% pijnloos en ook geen vervelend gevoel na mijn trainingen is geheel verdwenen. Ik heb mijzelf beloofd om in onderhoud te blijven bij Vera. Vera bedankt tot zover.

Patricia:

Zeer zeker een aanrader om alles weer los te maken! Ze weet wat ze doet

Cecilia Piccinini;

Goed sport masseren!!!

POM HR Training & Branding

Vera Wevers van Inner-Fit is zo’n vakvrouw waar je elke dag wel mee zou willen samenwerken! Ik mocht de Social Media bedrijfstraining verzorgen om de zichtbaarheid van Inner-Fit te vergroten. Vera: heel veel succes gewenst en ik volg je uiteraard met veel plezier! Bedankt voor de fijne samenwerking!

Marja

Afgelopen week een heerlijke Reiki massage gehad van mijn lieve vriendin VEra Wevers. Weer herboren, thanks lief.

Nicole;

Vandaag ontspanningsmassage gehad van Vera. Is heel goed bevallen. Vera weet ontzettend veel en geeft ook graag uitleg.

Yvonne;

Fijne massage, heeft zeker bijgedragen aan een snel(ler) herstel van mijn blessure. En…. helemaal Corona-proof!

Bettina;

Vandaag een ontspanningsmassage gehad en het voelde goed om alles  weer eens “los” te laten masseren. Vera doet dit op een professionele manier met veel passie voor haar vak. Er is ruimte om vragen te stellen en waar nodig geeft ze tips. Ze onderhoudt haar vakkennis goed en volgt trainingen. Ik heb genoten van deze massage en ik ga zeker nog eens terug. 

Pascale;

Vera is iemand die haar vak met liefde en passie uitoefent. Ze heeft mij helemaal tot rust weten te brengen. Dank je wel en zeker een aanrader voor iedereen die zijn of haar lijf wil laten ontspannen of “pijntjes” wil laten behandelen.

Ingrid;

Als je helemaal vast zit en dan een prachtige ontdekking doet….. Om de hoek in Geldrop is een lieve nicht van mij nu echt officieel haar eigen praktijk gestart, Inner-fit. Met haar passie, ervaring (m.n. in de sportwereld) en  kennis ( ze kan zo ongeveer iedere functie en naam van het lijf en de spieren benoemen) heeft ze mij al na twee heule pittige sportmassages weer wat ruimte gegeven….en in combinatie met een afsluitende reiki behandeling ging ik weer  een stukje lichter in mijn hoofd, lijf en hart naar huis……
Lees haar verhaal op haar  website en like haar op fb……beter nog…..loop je rond met specifieke klachten waarvan je al jaren denkt te weten dat niks helpt…..neem contact op met Vera ! Inner-Fit.  
 
 

Annemieke;

Vera doet veel meer dan alleen maar masseren. Ze geeft je een hele beleving. Een vrouw met veel kennis en dit voel je in haar handen. Met veel liefde en in alle vertrouwen word je behandeld en dat voelt echt goed 😊 Bedankt en tot snel 🙏🏻 

Martine:

Ik raad Vera zeker aan! Ze is erg enthousiast en super kundig. De sfeer tijdens de massage is ontspannend. Vera weet wat ze aan het doen is. Na de massage voelde mijn lichaam weer los en soepel. Fijn gevoel.

Susan;

Goede sportmassage gehad. Ook konden er tussendoor vragen worden gesteld en krijg je een duidelijke uitleg. Er worden zelfs tips gegeven voor in de toekomst. Top. 

Fiona;

Speciaal een account aangemaakt om een review te kunnen schrijven. Dat zegt, denk ik al genoeg. De sportmassage van Vera is superfijn. Verklevingen zijn weg en voel me fitter. Had dit niet verwacht tijdens de open dag van Sport en Revalidatiecentrum de Wedert waar ik kennis maakte met de sportmassage van Vera. 

Gerda;

Vera heeft mij prima geholpen. Echt een aanrader!

Cor;

Ik had een vervelende opkomende hamstringblessure. Vera heeft daar op kundige wijze korte metten mee gemaakt. Ik kan iedereen adviseren om met je klachten eerst naar Vera te gaan. Ik loop weer als een jonge hinde. 

Natalie;

Zeer kundig. Vera legt goed uitwat er aan de hand is en wat helpt. Ik heb diverse soorten massage gehad bij haar. Sportmassage, lymfedrainage en ontspanningsmassage. Ik beveel haar zeker aan. 

Marjo;

Ontzettend goed geholpen door deze deskundige en aardige masseur. Vera weet waar ze het over heeft en heeft mij van mijn rugklachten af geholpen. Aanrader! 

Michel;

Vera van Inner-Fit heeft goed kennis van zaken, weet ook het verband tussen de verschillende klacht gebieden als je meer dan één klacht hebt. Ze neemt de tijd en heeft aandacht voor het doorspreken van je klachten en voor de behandeling. En als kers op de taart krijg je nog oefeningen mee om het herstel te bevorderen.

Ingrid;

Ik ben onder de indruk van je kennis en ervaring. Je holistische aanpak spreekt me erg aan, helpt mij en al na twee pittige sportmassages merk ik veel verandering in mijn lichaam. Vastzitten vs ruimte maken…..mooi.

Suzanne;

Zeer deskundig en persoonlijk, fijne sportmasseur.

Eric;

Vera weet waar ze over praat en wat doet. En dat doet ze meer dan uitstekend. Door haar deskundige advies en aanpak was ik weer snel verlost van mijn blessure.

Yvar;

Vera is zeer ervaren en deskundig in wat ze doet.