Stoelyoga voor bedrijven

Stoelyoga Inner-Fit

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga wat heel makkelijk bij bedrijven op locatie kan worden uitgevoerd. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt.

Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm op en rond de stoel. Bij staande oefeningen wordt de stoel vaak gebruikt als steun. Stoelyoga is voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Ideaal als (korte) opfrispauze op het werk. In diverse houdingen ga je, op je eigen niveau, aan de slag om bewuster te worden van je lichaam. Tijdens de lessen kijk je vooral naar je eigen mogelijkheden en kun je creatief omgaan met eventuele beperkingen. Het meest belangrijke is de ontspanning, hoe klein de uitvoering ook is. Bij regelmatige beoefening zal het de lichamelijk en geestelijke gezondheid verbeteren. Het vergroot het plezier op je werk en verhoogt concentratievermogen.

Yoga op kantoor is ontspannen en los, er wordt niets van je verwacht behalve jezelf te zijn. Door de houdingen maak je je lichaam leniger en sterker en met meditatie vindt je rust. Prettig voor iedereen die niet wil zweten of niet op een yoga mat wil of kan deelnemen.

Wil je meer weten? Neem contact met mij op, of vraag een offerte aan. Geef je werknemer het Inner-Fit gevoel dat hij/zij gewaardeerd wordt. 

Onderstaande pagina’s zijn ook zeer de moeite waard!