Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassage voor bedrijvenMedical Taping Inner-Fit

Kosten besparen!

Een zieke werknemer kost al gauw € 250 per dag. Je moet vervanging regelen voor je zieke werknemer, en je zult rekening moeten houden met kosten voor verzuimbegeleiding en re-integratie. Zeer waarschijnlijk leid je ook omzet- en/of productieverlies.

Stoelmassage voor bedrijven zorgt ervoor dat klachten worden gelokaliseerd en behandeld. Werknemers voelen zich vitaler en energieker. Het denkwerk en creativiteit wordt gestimuleerd en de teamprestatie wordt verbetert. Ook wordt het vaak ingezet als middel tegen stress en werkdruk.

Voordeel van dit alles is een verhoogde arbeidsproductiviteit. Uit onderzoek van TNO samen met NOC*NSF blijkt dat gezonde werknemers zorgen voor een toename van gemiddeld 12,5%.

In de Frits bijlage aug/sept 2021

De behandeling

De behandeling wordt op een speciale massagestoel gegeven. De kleding blijft aan. De massage wordt hiermee erg laagdrempelig en is uitermate geschikt om op het werk of bij evenementen aan te bieden. Tijdens de stoelmassage kom je namelijk helemaal tot rust en kun je je hoofd leegmaken. De persoonlijke benadering wordt door werknemers zeer op prijs gesteld. Er wordt goed gekeken wat de werknemer op dat moment nodig heeft. Daarnaast geef ik oefeningen mee die ertoe bijdragen dat eventuele klachten verminderen, of minder snel zullen ontstaan. De meest voorkomende ongemakken waarom medewerkers deelnemen aan stoelmassage zijn nek-, schouder-, arm- en rug klachten.

Een stoelmassage op locatie past perfect in het tijdschema van je eigen workload en duurt maar 15 minuten. Het ziekteverzuim gaat naar beneden, de productiviteit stijgt, en het levert een positieve bijdrage aan het werkklimaat en prestaties. Daarnaast heeft het een bijzonder effect op de algehele gezondheid.

Corona

De massages worden volgens RIVM regels opgevolgd, die zijn opgesteld door het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs). Een kleine ruimte waarbij een raam opengezet kan worden, daar tegenover een deur op een kier, is een vereiste. t.b.v. de ventilatie. Alle werknemers die langskomen zijn natuurlijk niet ziek. De massagestoel wordt na ieder behandeling gereinigd en gedesinfecteerd.

Hoe mooi is het als medewerkers op kantoor juist in deze tijden d.m.v. een massage een cadeautje krijgen.

Neem contact op en voel het bijzondere Inner-Fit effect tijdens je werk of bij een evenement. Natuurlijk kun je ook direct een offerte aanvragen.

Onderstaande pagina’s zijn ook zeer de moeite waard!