Tarieven, openingstijden, afspraak!

ONDER HUISREGELS VERWIJS IK U NAAR DE LEIDRAAD RONDOM CORONA!

Als je een afspraak voor een massage maakt, ga ik ervan uit dat je kennis hebt genomen van de hierin gevoegde Corona regels elders op mijn website. Houd jezelf gezond, houd een ander gezond. Samen staan we sterk.

Let op: Reken bij de eerste afspraak 15 minuten extra. Dit om af te stemmen welke behandeling het meest geschikt is. Persoonlijke gegevens, sportieve en medische situaties worden vastgelegd. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Aansluitend volgt direct de eerste behandeling. Mijn advies is om het gehele lichaam te laten behandelen. Tenslotte kan door onbewuste compensatie houdingen een aandoening van een heel ander gebied in je lichaam komen. Voor deze behandeling heb ik minimaal 50 minuten nodig.

Heb je na het doornemen van mijn website nog vragen, dan ben ik bereikbaar via WhatsApp of per e-mail. Ik neem dezelfde of de volgende werkdag graag contact met je op, of boek direct online!

Ik zie je graag bij Inner-Fit!

Openingstijden voor alle sport- massage behandelingen zijn op:

Dinsdag, Donderdag en Vrijdag:8:00 – 17:00
Woensdag:8:00 – 19:30
Maandagavond:17:00 – 21:30
Zaterdag en Zondag:12:00 – 14:00

Openingstijden voor o.a. stoelmassage voor bedrijven zijn op:

Woensdag, donderdag en vrijdag ochtend:8:30 – 12:30
Woensdag, donderdag en vrijdag middag:13:00 – 17:00

Tarieven:

Massage (sport-)50 min 42,50 Euro
Massage met etherische oliën60 min 50,00 Euro
Blessurepreventie, massage (sport-)30 min 29,50 Euro
Medical taping10 min 5,00 Euro
CadeaubonZelf te bepalen
Stoelmassage, stoelyoga en bootcamp voor bedrijven
(op locatie ex reiskosten, blokken van min 2 uur)
Prijs op aanvraag
(ex BTW)