Tarieven en tijden.

Inner-Fit achtergrond foto DSC_2073

Als je een afspraak voor een massage maakt, ga ik ervan uit dat je kennis hebt genomen van de hierin gevoegde Corona regels elders op mijn website. Houd jezelf gezond, houd een ander gezond. Samen staan we sterk.

Nieuw!!!

Nu is het ook mogelijk sportmassage behandelingen te ondergaan in locatie Cheiron Medisch Centrum Waalre. Via het online boekingssysteem kun je de keuze invoeren. Binnenkort starten we ook op woensdagavond met Easy Flow Yoga. Houd de website en Social Media in de gaten, of geef jezelf vast op via Vera Wevers, WhatsApp 06-40537222.

Let op: Ten behoeve van een sportmassage, reken bij de eerste afspraak 15 minuten extra. Dit om af te stemmen welke behandeling het meest geschikt is. Persoonlijke gegevens, sportieve en medische situaties worden vastgelegd. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Aansluitend volgt direct de eerste behandeling. Mijn advies is om het gehele lichaam te laten behandelen. Tenslotte kan door onbewuste compensatie houdingen een aandoening van een heel ander gebied in je lichaam komen. Voor deze behandeling heb ik minimaal 50 minuten nodig.

Waarom abonnementen?

Wist je dat als je sportmassage niet 1 of 2 keer doet, maar regelmatig, bijvoorbeeld 1x per 4 of 5 weken, je er veel meer profijt van hebt? Dit is zelfs wetenschappelijk bewezen! Je houd je lijf soepel, het voorkomt lichamelijk ongemakken en het versterkt je immuunsysteem. Daarnaast activeert het diverse hormonen die positieve effecten hebben op het zenuwstelsel. Je stimuleert het algeheel gevoel van welbevinden. Je lichaam komt sneller tot rust, waardoor het zelf herstellend vermogen wordt aangezet.

Heb je na het doornemen van mijn website nog vragen, dan ben ik bereikbaar via WhatsApp of per e-mail. Ik neem dezelfde of de volgende werkdag graag contact met je op, of maak hier direct een afspraak !

Ik zie je graag bij Inner-Fit!

Locatie Geldrop
Inner-Fit
Plataanhof 33
5664 VA Geldrop
06 40537222
Locatie Waalre
Cheiron Medisch Centrum
Frederik Hendrikstraat 1
5583 CL Waalre
040 2230290

Openingstijden (sport)-massage*:

(*Geef bij de boeking de voorkeur van locatie; Waalre of Geldrop. Na goed overleg ontvang je de bevestiging van de uiteindelijke locatie.)

Dinsdag t/m vrijdag08:00 – 17:00
Maandag-, woensdag en donderdag avond18:30 – 21:30

Tarieven (sport)-massage divers:

1 behandeling sportmassage van 50 min.52,50 Euro
5 behandelingen 5% korting op het totale bedrag
(totaal bedrag direct over te maken, verbruik in 6 maanden)
10 behandelingen 10% korting op het totale bedrag
(totaal bedrag direct over te maken, verbruik in 12 maanden)
Blessurepreventie, massage (sport-)32,50 Euro
NB: De abonnementen staan op naam en zijn niet onderling uitwisselbaar